Ungdomar lutar sig ut genom tågfönster i farten

Foto Lennart Nilsson/Järnvägsmuseet

Välkommen hit!

Järnväg.net är resultatet av tusentals ideella arbetstimmar och drivkraften har alltid främst varit berättarglädje. Men att driva en hemsida i dag är betydligt mer krävande än för över tjugo år sedan när järnväg.net startade som ett hobbyprojekt. Besökaren förväntar sig - med rätta - en uppdaterad, professionell, användarvänlig och modern hemsida. Och vi önskar att det även i fortsättningen ska vara gratis att besöka järnväg.net.

Därför tar vi tacksamt emot ditt frivilliga stöd. Ekonomiskt stöd betyder att vi även i fortsättningen kan ge dig bra innehåll om svenska tåg och järnvägar. Vi har också lust att utvidga med nya sidor om olika intressanta teman. Så häng med på resan! Du kan stödja oss på flera sätt.

Annonsera

Kanske jobbar du i järnvägsbranschen i ett företag som kan ha nytta av att synas på järnväg.net? Då rekommenderar vi en annons. Läs mer om annonsering här.

Donera via Ko-fi eller Paypal

Du kan ge ett valfritt bidrag via Ko-fi (se också under) eller Paypal

Handla i vår Spreadshirt-butik

I vår Spreadshirt-butik hittar du t-shirts, tröjor, koppar, dekaler, musmattor och andra varor med järnvägsmotiv. Köper du något stödjer du järnväg.net eftersom vi får provision på försäljningen.

Frederik Tellerup
redaktör järnväg.net

 

Annonser

järnväg.net

- guiden till Sveriges tåg och järnvägar


järnväg.net på Facebookjärnväg.net på YouTube

Meny

Cookies och personuppgifter på järnväg.net

Välkommen! Denna hemsidan använder cookies och andra personuppgifter för besöksstatistik och andra funktioner.

Läs mer