Resenärer lutar sig tillbaka i en personvagn

Vi hoppas att järnväg.net ska göra din tågresa lite mer intressant. Foto Seved Walther/Järnvägsmuseet.

OM JÄRNVÄG.NET

Järnväg.net är en oberoende guide till Sveriges tåg och järnvägar. Vi vänder oss både till branschfolk, entusiaster och tågresenärer som vill få ut lite mer av sin resa. Stöd oss gärna! Du kan också annonsera.

 

FAQ

Vem står bakom järnväg.net och vad är målet med hemsidan?

Järnväg.net är en privat hemsida som startade som ett hobbyprojekt 2001. Grundare och redaktör är Frederik Tellerup. I dag är målet att järnväg.net ska vara en professionell och oberoende guide till svenska tåg och järnvägar. Läs mer om järnväg.nets historia.

Hur kontaktar jag er?

Skicka ett meddelande till oss. Vi tar gärna emot tips och synpunkter på hemsidan men har dessvärre inte möjlighet att svara på frågor om tåg och järnväg - då blir det ju mindre tid till uppdateringar :)

Kan jag bidra?

Absolut! Vi tar tacksamt emot nyheter, uppdateringar, tips och rättelser. Ta kontakt!

Jag skulle vilja använda bild eller text från järnväg.net, hur går jag tillväga?

Inget material från järnväg.net får publiceras utan tillstånd. Kontakta oss och berätta vilken bild/text det är du önskar använda och vad den ska användas till. Ange gärna sida och bildtext om det är en bild. Vi kan endast ge tillåtelse för egna bilder. En del bilder på järnväg.net kommer från utomstående bidragsgivare och dessa kan vi inte ge tillåtelse för, utan vi försöker i sådana fall förmedla kontakten med fotografen.

Om bilder/text ska användas i professionella och/eller kommersiella sammanhang vill vi ha ersättning för detta eftersom vi har lagt ned mycket tid och arbete på hemsidans innehåll.

Har du fått lov att publicera material från järnväg.net ska alltid källa (järnväg.net) och eventuell fotograf anges.

Vilken är tekniken bakom sidan?

Järnväg.net använder sig av publiceringsverktyget Joomla som är gratis och innehåller många olika funktioner. Vi har utvidgat grundfunktionaliteten med olika moduler och plugins.

Annonser

Annons

järnväg.net

- guiden till Sveriges tåg och järnvägar


järnväg.net på Facebookjärnväg.net på YouTube

Meny

Cookies och personuppgifter på järnväg.net

Välkommen! Denna hemsidan använder cookies och andra personuppgifter för besöksstatistik och andra funktioner.

Läs mer