Dressincykling på Dellenbanan

OM JÄRNVÄG.NET

Järnväg.net är en oberoende guide till Sveriges tåg och järnvägar. Vi startade hösten 2001 och vänder oss till både branschfolk, järnvägsentusiaster och tågresenärer som vill få ut lite mer av sin resa. Stöd oss gärna!

Här hittar du mer information om annonsering.

 

FAQ - vanliga frågor

- Vem står bakom järnväg.net?

Järnväg.net är en privat hemsida som drivs ideellt. Huvudredaktör är Frederik Tellerup. Läs mer om järnväg.nets historia.

- Hur kontaktar jag er?

Skicka ett meddelande till oss. Vi tar gärna emot tips och synpunkter på hemsidan men har dessvärre inte möjlighet att svara på frågor om tåg och järnväg - då blir det ju mindre tid till uppdateringar :)

- Kan jag bidra med information/bilder?

Javisst, ta kontakt!

- Jag skulle vilja använda bild eller text från järnväg.net, hur går jag tillväga?

Inget material från järnväg.net får publiceras utan tillstånd. Skicka ett meddelande till oss och berätta vilken bild/text det är du vill använda och vad den ska användas till. Ange gärna t ex filnamn om det är en bild. Vi kan endast ge tillåtelse för bilder tagna av {ln:redaktion 'redaktionen}. En del bilder på järnväg.net kommer från utomstående bidragsgivare och dessa kan vi inte ge tillåtelse för, utan vi försöker i sådana fall förmedla kontakten med fotografen.

Om bilder/text ska användas i professionella och/eller kommersiella sammanhang vill vi ha ersättning för detta, eftersom vi har lagt ned mycket tid och arbete på hemsidans innehåll. Räkna med en kostnad på ett par hundra för att använda en bild vid ett tillfälle.

Har du fått lov att publicera material från järnväg.net ska alltid källa (järnväg.net) och eventuell fotograf anges.

- Vilken är tekniken bakom sidan?

Järnväg.net använder sig av publiceringsverktyget Joomla som är gratis och innehåller många olika funktioner. Vi har utvidgat grundfunktionaliteten med olika moduler och plugins.

 

Annons

järnväg.net

- guiden till Sveriges tåg och järnvägar


Meny

Cookies och personuppgifter på järnväg.net

Välkommen! Denna hemsidan använder cookies och andra personuppgifter för att kunna visa relevant innehåll. Om du önskar att använda hemsidan behöver du acceptera detta.

Läs mer