Hjälp oss ge dig mer!

Bild av Rc-lok som skrapats fram delvis

Järnväg.net har alltid främst varit en ideell hemsida, skapad av berättarglädje.

Men att driva en hemsida i dag är betydligt mer krävande än för tjugo år sedan när järnväg.net startade som ett hobbyprojekt. Besökaren förväntar sig - med rätta - en uppdaterad, professionell, användarvänlig och modern hemsida.

Att driva järnväg.net är därför så mycket mer än att skriva och fotografera. Det handlar också om att hela tiden uppgradera hemsidan teknisk och att lösa problem som uppstår. Och tusen andra små och stora saker. För en webbplats av järnväg.nets storlek så är det ett jobb som egentligen är lite för stort för att sköta ideellt. Inför stora uppdateringar har det varit lätt att tänka tanken att det hade varit enklare att lägga ned hemsidan.

Men när järnväg.net har överlevt så länge så vill vi att hemsidan ska fortsätta att leva. För vi tror att den fyller en funktion och att du förhoppningsvis har nytta av den.

Så kan du hjälpa

Därför ber vi om ditt stöd. Ekonomiskt stöd betyder att vi kan frigöra mer tid och resurser till järnväg.net, och fortsätta att ge dig bra innehåll om svenska tåg och järnvägar. Vi har också lust att utvidga med nya sidor om olika intressanta teman och t ex komplettera banguiden med nedlagda järnvägar. 

Du kan stödja oss på två sätt: annonsering eller bidrag via Paypal.

Kanske jobbar du i järnvägsbranschen i ett företag som kan ha nytta av att synas på järnväg.net? Då rekommenderar vi en annons, som också ger något tillbaka till annonsören. Läs mer om annonsering här.

Alternativt kan du ge ett valfritt bidrag via Paypal - använd knappen under eller den här länken

Frederik Tellerup
redaktör järnväg.net