Häng med på resan

Välkommen hit - kul att du också gillar tåg!

Järnväg.net har alltid främst varit en ideell hemsida, skapad av berättarglädje. Men att driva en hemsida i dag är betydligt mer krävande än för tjugo år sedan när järnväg.net startade som ett hobbyprojekt på fritiden. Besökaren förväntar sig - med rätta - en uppdaterad, professionell, användarvänlig och modern hemsida.

Därför ber vi om ditt stöd. Ekonomiskt stöd betyder att vi kan frigöra mer tid och resurser till järnväg.net, och fortsätta att ge dig bra innehåll om svenska tåg och järnvägar. Vi har också lust att utvidga med nya sidor om olika intressanta teman.

Så häng med på resan! Du kan stödja oss på flera sätt.

Annonsera

Kanske jobbar du i järnvägsbranschen i ett företag som kan ha nytta av att synas på järnväg.net? Då rekommenderar vi en annons, som också ger något tillbaka till annonsören. Läs mer om annonsering här.

Donera via Paypal

Du kan ge ett valfritt bidrag via Paypal - använd knappen under eller den här länken

Handla i vår Spreadshirt-butik

I vår Spreadshirt-butik hittar du t-shirts, tröjor, koppar, dekaler, musmattor och andra varor med järnvägsmotiv. Köper du något stödjer du järnväg.net eftersom vi får provision på försäljningen.

Frederik Tellerup
redaktör järnväg.net

 

järnväg.net

- guiden till Sveriges tåg och järnvägar


Meny

Cookies och personuppgifter på järnväg.net

Välkommen! Denna hemsidan använder cookies och andra personuppgifter för att kunna visa relevant innehåll. Om du önskar att använda hemsidan behöver du acceptera detta.

Läs mer