Bidra med bilder

Bild: TågfotoIngår foto i ditt järnvägsintresse? Då är du välkommen att bidra till järnväg.net. Det behövs bilder till alla avdelningar - bra bilder med varierande motiv till banguiden, typbilder till lokguiden och vagnguiden.

Några tips om du vill bidra:

- Skicka gärna bilder på motiv som vi inte redan har. Det finns alltid luckor att fylla i framför allt lok- och vagnguiderna. Nya, utgångna eller ovanliga färgsättningar, udda typer etc. Men bra vardagsbilder är givetvis också välkomna.

- Skicka tydliga och välkomponerade bilder utan skymmande stolpar eller skuggor.

- Skicka helst inte originalbilder, vi har begränsat med plats i mailboxen. Gör en kopia och spara bilden i mindre format. Spara den i jpg-format, hög kvalitet. Bilden behöver vara minst 1150 pixlar bred. Bildstorleken brukar kunna gå att ändra under rubriken "Bild" eller liknande i bildbehandlingsprogrammet.

- Du behöver inte redigera bilden i övrigt, det gör vi.

- Skicka bilderna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Glöm inte att ange var och när bilden/bilderna är tagna!

Publicering

Vi kan inte lova att dina bilder publiceras men chansen finns!

Du behåller självklart copyrighten över din bild och medger bara att den får publiceras på järnväg.net. Vi lämnar aldrig vidare bilder. Självklart anger vi ditt namn vid publicering.

Den ekonomiska ersättningen är obefintlig men dina bilder får en stor och intresserad publik.